Skip to content

Kennis- en samenwerkingsportaal

De ideale online omgeving voor het vastleggen en delen van resultaten en de manier waarop de resultaten zijn berekend

Alles overzichtelijk in online projectdossiers

100% transparante kennisoverdracht

Interactieve rapporten

In ons online portaal vind je verschillende ‘stories’, een soort online pdf’s maar dan met interactieve kaarten, grafieken en tabellen. Op deze manier zijn resultaten veel inzichtelijker dan in ouderwetse pdf- of Word-documenten met ellenlange bijlages met resultaten.

Overzichtelijke dossiers

Stories worden in het portaal  overzichtelijk gegroepeerd in dossiers. Eén dossier bevat stories met resultaten van een analyse of studie, maar ook stories die uitleggen hoe die resultaten tot stand zijn gekomen. Zo zorgen we voor 100% transparantie van de methodiek.

Online samenwerken

Onderaan iedere pagina vind je een microforum, waar vragen gesteld  worden en discussies gevoerd worden. De omgeving bevat ook over een chatfunctie, waarmee je direct in contact kunt komen met een medewerker van Fileradar voor prangende vragen.

Fileradar heeft zijn eigen online portaal ontwikkeld, genaamd Traffic Effects, om resultaten van data-analyses en studies overzichtelijk en transparant te presenteren. Dit portaal is de ideale manier om resultaten inzichtelijk te maken. De dossiers die we maken kunnen we afschermen zodat alleen geregistreerde personen de resultaten kunnen inzien, of we kunnen zorgen dat iedere met de share-link in het dossier kan kijken.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een gratis demo!

Desktops en tablets zien hier al meteen het portaal met een echt dossier.

Klaar om je verkeersanalyses een boost te geven?

Neem dan direct contact met ons op!