Skip to content

Platform

Hoe we met ons eigen platform zulke hoge kwaliteit kunnen leveren

Herbruikbare kennis, data en workflows

Kennis leggen we vast als code die we schrijven voor het doen van analyses of bij de implementaties van (nieuwe) algoritmes. Data bronnen maken we permanent intern beschikbaar als ‘services’ die per tijd en ruimtelijk gebied bevraagbaar zijn. Workflows in de browser die we vaker gebruiken standaardiseren we.

Zo bouwen we in ieder nieuw project verder op de resultaten van de vorige projecten en kunnen we razendsnel en met hoge kwaliteit ontwikkelen.

Ondersteunen DAKA werkwijze

Het platform en het kunnen leveren van de D.A.K.A dienstverlening gaan hand in hand. Iedere stap in dit proces wordt op unieke wijze gefaciliteerd door het platform.

Data bronnen makkelijk aansluiten

Data bronnen sluiten we intern aan als een service. Zo'n data service kunnen we bevragen per regio en per tijd. Zo werken we altijd met alleen de juiste data die we willen. Niet meer of niet minder.

Inmiddels hebben we al heel wat data bronnen aangesloten en duurt het aansluiten van een nieuwe data bron ook niet heel lang.

Analyses herbruikbaar opslaan

De analyses die we doen leggen we vast in de vorm van herbruikbare algoritmes. Zo'n herbruikbare algoritmische stap kunnen we daarna aanroepen met een script met instellingen.

Door achtereenvolgens verschillende algoritmische stappen aan te roepen kunnen we complexe ketens van bewerkingen toch overzichtelijk houden. 

 

 

 

Kaarten eenvoudig maken

Door het eigen platform kunnen we eenvoudig documenten maken met meerdere interactieve kaarten er in. Geen noodzaak tot complexe legenda's. Je hoeft alleen nog van boven naar beneden te lezen.

Actionable browser workflows

We proberen altijd in samenspel met de klant het resultaat van de analyse eenvoudig als actionable informatie in de browser weer te geven. We noemen dit een workflow.

Browser volledig aanpasbaar

We kunnen iedere vorm van actionability op de data maken.

Klaar om je verkeersanalyses een boost te geven?

Neem dan direct contact met ons op!