Skip to content

Partner in projecten

Fileradar is bij uitstek een strategisch partnerbedrijf met een duidelijk specialisme: data – analyse – kaart – acties

Strategisch partnerbedrijf

Strategische partner in geodata

Geografische data

Fileradar is dé specialist in het werken met geografische data. Naast het werken met verkeerskundige data hebben we ruime ervaring in allerlei andere soorten data, bijvoorbeeld op het gebied van water of vastgoed.

Efficiënt samenwerken

Al sinds de oprichting in 2010 werkt Fileradar samen met andere partijen. Zo hebben wij ons steeds verder kunnen specialiseren in onze sterktes: data, analyses, kaarten & acties. Zo stellen we andere partijen in staat om complexe opdrachten aan te nemen.

Professionele partner

Bij Fileradar is kwaliteit het allerbelangrijkste. Dat is niet alleen inhoudelijke kwaliteit (kloppen de cijfers), maar óók goede communicatie, 100% transparantie over de methodiek en levering binnen de deadline.  

Sinds onze oprichting in 2010 hebben we in tientallen projecten samengewerkt met evenzoveel partijen. Binnen projecten vervullen wij altijd de rol van het leveren van cijfers en inzichten. We verzorgen het hele traject: van het vergaren van data, inclusief efficiënte opslag in onze eigen backend, het opwerken en combineren van data, het schrijven van algoritmes tot het interpreteren van de cijfers. We zorgen voor presentatie van de resultaten en leveren goede en leesbare uitleg over hoe de resultaten tot stand zijn gekomen. Indien nodig presenteren we de uitkomsten voor de betrokken opdrachtgevers, online of fysiek.

Ons uiteindelijke doel is altijd om een positief verschil te maken ‘buiten op straat’. Daarom is kwaliteit voor ons altijd van het hoogste belang: de cijfers moeten kloppen en uitlegbaar zijn; maar ook het proces moet kloppen. Met onze jarenlange ervaring in professionele samenwerkingen staan we hiervoor garant.

Zoekt u een betrouwbare en efficiënte partner in uw project? Neem dan direct contact met ons op!

Klaar om je verkeersanalyses een boost te geven?

Neem dan direct contact met ons op!